grafisch ontwerp / over mij / blog / press / contact

Daisy van der Genugten.

BRANDING / PACKAGING

Vergeten seizoensfruit


Er is tegenwoordig een groot aanbod fruit dat er onweerstaanbaar lekker uit ziet: glanzend rode aardbeien of mango’s met een prachtige blush. Al zul je in de supermarkt niet snel seizoensgebonden fruit zoals de mispel tegenkomen. Fruit waarvan ik wil voorkomen dat we het alleen nog in musea kunnen bewonderen. Dus, welkom in de magische wereld van de mispel. Ik hoop dat ik met dit project niet alleen de mispel introduceer, maar ook een nieuwe december traditie in het leven roep!

De mispel is een ontzettend lekker fruitsoort! Je kunt ze plukken na de eerste nachten vorst, je moet mispels wel even laten (rotten) liggen voordat je ze kunt eten. Hoe zachter ze zijn hoe lekkerder! Ze zijn een beetje zoetig van smaak. Super lekker om te verwerken in een taart of likeur, toetjes, jam, compote etc.

Om het fruit opnieuw te introduceren heb ik een mispel cadeau pakket ontworpen met daarin alles over de geschiedenis van de mispel, de draak van Gelre. Maar ook voldoende inspiratie, meteen wat ingredienten om mee aan de slag te gaan en natuurlijk niet te vergeten: mispels om te proeven!

<<<

Projecten die u misschien ook leuk vindt:
instagram linkedin facebook twitter